Utstilling

Svikt/Malfunction av Jonas Ib. F.H. Jensen & David A. Rios

Utstillingen åpner 9. august og vises t.o.m. 17. august

Utstillingsåpning fredag 9. august kl. 18:00. Alle velkomne - fri adgang.

Kunstnerne sier om utstillingen:
"Svikt (Malfunction) is the result of a dialogue about the nature of systems, particularly the effectiveness and intrinsic deviation rate of any given system. All systems generate deviations at some point and uncontrollable variables increase the chances of discrepancies. However, what is defined as deviations will affect the frequency at which they occur."

Utstillingen er produsert med støtte fra Norsk Kulturråd, Billedkunstnernes Vederlagsfond og Bergen kommune.

Se også Jonas Ib F.H. Jensens nettsider www.pissinginthewind.no.

Utstillingens åpningstider er kl. 12.00 - 16.00 hver dag, unntatt torsdag 15. august til kl. 18.00.
Fri adgang.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.