Konsert

BIFFY CLYRO

NB: UTSOLGT. Trioen fra Skottland kommer til Norge for tre konserter i høst; Oslo Stavanger og USF i Bergen.

KONSERTEN ER UTSOLGT.
Dørene åpner kl. 19:00.

Konsertstart kl. 20:00.

Vergeordning for de under 18 år - se arrangør Bergen Live sin nettside med info om vergeordningen her.

Billettsalget start på Billettservice.no 26. juli. Bruk lenken på siden.

Billettpris kr 400.

Den skotske trioen har med stort hell vist at det går an å skrive progressiv poprock uten å miste det store refrenget av syne. Karrieren til postpunkbandet har nemlig antatt eventyrlige proporsjoner de siste årene.

Biffy Clyro regnes for ett av de absolutt beste livebandene for tiden, og har nettopp gjennomført tre svært vellykkete festivalbesøk i Norge i juni (Bergenfest) og juli (Malakoff og Slottsfjell). De er nå klare for å glede sine mange norske fans enda en gang når de i november trekker innendørs og besøker USF i Bergen (3.11), Zetlitzsalen i Stavanger (4.11) og Sentrum Scene i Oslo (4.11).

Med fuzz og blåsere og "The Captain" på høy rotasjon på P3, innyndet skottene seg hos det norske rockepublikummet på slutten av 2000-tallet, og begynte å bli godt vant med utsolgte hus der de spilte. Da Biffy Clyro var på turné i forbindelse med albumet "Only Revolutions" – som sørget for nominasjon til Mercury Prize og solgte i overkant av 600.000 eksemplarer – fikk bandet plutselig status som en vaskekte arena- og festivalheadliner. De gjennomførte tre utsolgte turneer i Storbritannia, inkludert en utsolgt Wembley Arena, og både Q og NME belønnet Biff Clyro med prisen for "Best Live Band".

Tidligere i år slapp bandet den etterlengtede oppfølgeren "Opposites", et album som med sine 22 låter fordelt over to plater befester bandets posisjon som et navn å virkelig regne med i årene som kommer. ”Opposites” er spekket fra perm til perm med det Biffy Clyro gjør aller best, nemlig finurlige og asymetriske gitarriff kombinert med stadionstore refrenger som kan skråles med på fra bakerste rad. Hør bare de fantastiske singlene "Biblical", ”Black Chandelier” og "Stingin' Belle".

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.