Konsert

Lissie

Ja vi elsker Lissie! Og hun kommer tilbake. Denne gang på storescenen på USF, med nye låter på settlisten og ganske sikkert et smekkfullt Røkeriet foran seg. Support: Robert Post

Billetter i forsalg hos Billettservice.no
Lissie elsker Norge og vi elsker Lissie! Lørdag 15. juni spilte hun en fantastisk konsert på Plenen og Bergenfest, og allerede nå åpner salget for en ny konsert i november! Denne gang på USF med et rykende ferskt album i bagasjen. BA ga konserten på Bergenfest 5 og skrev: "Hun lovet å komme tilbake. Og det må hun gjerne gjøre". Heldigvis holder Lissie det hun lover!
Lissie har solgt ut konserter i Bergen tidligere, jubelen står derfor i taket når vi nå annonserer at det blir ny konsert 10. november! Siden braksuksessen med debutalbumet "Catching A Tiger" i 2010 gikk det slag i slag for den vevre jenta med den store stemmen, og hun ble raskt en yndling hos både presse og publikum med sin blanding av syttitallsinspirert country, folk og vestkystrock.

Lissie webside.

Support: Robert Post blir ofte omtalt som en av landets beste sangere og låtskrivere med sin velutvikla sans for tidløse melodier, smarte og sjarmerende tekster. Han er en fantastisk liveartist og multiinstrumentalist, og har et ferskt album "The Button Moulder" fra 27. oktober å presentere.

Alle henvendelser om presse- og fotoakkreditering skal rettes til arrangøren Stageway.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.