Konsert

Fairport Convention

Bandet regnes som skaperne av den engelske folkrocken på 60-tallet og har dedikerte fans over hele verden

Året 1967 er viktig for engelsk folkrock. Det er året da Richard Thompson, Simon Nicol og Ashley Hutchings dannet Fairport Convention. Andre sentrale medlemmer av gruppen opp gjennom årene inkluderer blant annet Sandy Denny, Dave Swarbrick, Dave Pegg og Dave Mattacks.

Fairport Convention regnes ganske enkelt som skaperne av den engelske utgaven av folkrock. Til tross for store personellendringer er gruppen aktiv som aldri før med intensiv turnering, plateutgivelser og deres egen festival, Cropredy, som er blant de største og viktigste musikkbegivenhetene på den britiske folkemusikk-kalenderen.

Bandet har en sterk posisjon i Norge og spesielt i Bergen der de har gjort en rekke flotte konserter, senest på Bergenfest 2008 og dernest høsten 2009 på Rick’s Teater.

Fairport Convention består i dag av Simon Nicol, David Pegg, Ric Sanders, Chris Leslie og Gerry Conway. Kvalitet hele veien!

Billetter i forsalg på Billettservice.no

Unummererte sitte- og ståplasser.

Dørene åpner kl. 20.00.
Hovedartist på scenen kl. 21.00.

Vergeordning for de under 18 år. 

Henvendelser om presseakkrediteringer og foto må rettes til arrangør Bergen Live.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.