Teater

BIT Teatergarasjen: Sesongåpning med Kim Hiortøy & Lisa Östberg

Etter å ha syslet med alt mellom himmel og jord, ble Kim Hiortøy koreograf. Såklart. Nå har han laget danseforestilling med Lisa Östberg.

NB: Utsolgt 5. og 6. september. Ekstraforestilling lørdag 7. september, samme sted og samme tid.

De har begge en åpen tanke om hva koreografi er. Det handler om en måte å tenke og fortelle på, og på samme måte som det ikke holder å lage bilder som har fine former eller fine farger, må det være noe mer. Det må spille mot noe. Det må være en usikkerhet der. YOU handler om store ideer og fantastiske prosjekter som burde finnes i verden og settes ut i livet.

Forestillingen vises i Studio USF 5. og 6. september 2013.
Billetter i forsalg på Billettservice.no.
Bruk lenken her på siden.

Se også på BIT teatergarasjens nettsider for programinformasjon etterhvert frem mot høstsesongen.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.