Konsert

BANDWAGON + Vinnie + Bigbang

Talentkonkurranse for uetablerte band og artister - regionsfinalen.

NB: Arrangøren har besluttet at det skal være gratis å komme inn. De som allerede har kjøpt billetter får pengene tilbake ved å vise billetten ved inngangen.

Bandwagon er en talentkonkurranse for uetablerte band og artister. I Bandwagon kåres ”Norges beste låt”. Alle som bidrar med musikken sin, belønnes med plass i aviser og nye fans. Bandwagon viser nye talenter – på nettet, i lokalavisen og på en scene i regionsfinalene.

Vinneren av den store finalen i Bandwagon får oppfølging fra et stort plateselskap, eksponering i strømmetjenester, de får spille på Norwegian Wood i 2014, faglig oppfølging av Rock City og en svær markedsføringspakke i mer enn 60 aviser.

Ved siden av de lokale delfinalistene toppes kvelden med noen av landets fremste artister.
I Bergen er det Vinnie og Bigbang som avrunder konsertkvelden på USF.

Se også www.bandwagon.no og https://www.facebook.com/BandwagonNorge

Les i BA om Bandwagon


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.