Konsert

Åge Aleksandersen & Sambandet

Norsk rocks levende legende fyller konsertsalene i landet. Det er tre år siden sist han var i Bergen. Bergen Live og USF ønsker han hjertelig velkommen!

Billetter i forsalg på Billettservice.no.
Vergeordning for de under 18 år.

Dørene åpnes kl. 20.00.
Konsertstart kl. 21.00.

NB! Kun ståplasser på denne konserten. Rullestolbrukere/publikum med bevegelsesvansker får tilvist plass på balkong der det er et begrenset antall sitteplasser til disposisjon. Førstemann-til-møllen-prinsippet gjelder.

Denne mannen trenger knapt noen introduksjon. Han er en levende legende, og sammen med Sambandet har han spilt en drøss utsolgte konserter opp igjennom årene. Nå kan vi ønske Åge & Sambandet velkommen tilbake til Bergen. Det er på tide!

Sist han spilte i Bergen med Sambandet var høsten 2010, men Åge bidro også sterkt til å gjøre Kurt Nilsens jubileumskonsert på Bergenhus Festning 16. Mai til den velfortjente festen det ble for alle involverte. Da Åge Aleksandersen dro i gang signaturlåten "Levva Livet" sammen med Kurt og bandet eksploderte det formelig på konsertarenaen! 

Åge Aleksandersen er Norges ukronete rockekonge, i tillegg til å være mannen bak det som er blitt omtalt som den norske populærmusikkens nasjonalsang: "Lys og varme". Så stor betydning har denne sangen hatt, at Aleksandersen karakteriseres som en nasjonalskald på linje med Alf Prøysen. I tillegg til å ha komponert en rekke av de mest kjente poplåtene i norsk musikkhistorie, er Åge Aleksandersen kjent som en mann med et brennende politisk engasjement. Han evner også å være nådeløst ærlig og personlig i sine sanger.

Trønderrockens gudfar siste utgivelse var den kritikerroste platen "Furet, Værbitt" fra 2011.

Henvendelser om presseakkrediteringer og foto må rettes til arrangør Bergen Live.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.