Utstilling

Utstilling: Carl Martin Hansen & Trudi Jaeger "Interaksjoner"

Et samarbeidsprosjekt mellom billedkunstnerne Carl Martin Hansen og Trudi Jaeger. Utstillingsåpning 8. juni kl. 14.00 i Visningsrommet USF

Utstillingen er åpen kl. 12.00 -16.00 fra tirsdag til søndag.
Fredag utvidet åpningstid fra kl. 12.00 til kl. 18.00.
Mandager er det lukket.

Tre unge musikere og kunstnerne gjør musikalske improvisasjoner fredag 14. juni og fredag 21. juni kl. 17.00.

Det er gratis inngang til utstillingen.

Kunstnerne skriver selv:

"Det sentrale i denne utstillingen er vekselvirkningen -interaksjonen- mellom arbeidene våre, og forholdet til musikk. Begge har vi tegningen -streken- som vårt utgangspunkt og har siden beveget oss til et videre spekter av uttrykksformer. Men essensen av uttrykket -drømmen vi vil formidle- er den samme. Utstillingen omfatter tegning, skulptur og foto i en innbyrdes vekselvirking og i ulike presentasjonsformer, med vekt på et utprøvende forhold til utstillingsrommet.

Felles for oss begge er et nært forhold til musikk, som en uløselig del av bevisstheten rundt arbeidsprosessen. At selve tegneprosessen ofte fordrer stillhet er ingen motsetning. Vi har derfor til denne utstillingen planlagt et samarbeid med 3 unge musikere som ved to anledninger vil utføre inngriping -musikalske improvisasjoner- i utstillingsrommet, i dialog med kunsten og kunstnerne. Det vil dessuten være et kort musikalsk innslag ved åpningen av utstillingen."

Se også nettsidene til kunstnerne:

Trudi Jaeger


Carl Martin Hansen

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.