Konsert

THOMAS DYBDAHL, support Monica Heldal

Vi har ventet i tre år, og nå kommer endelig den nye platen og ny turné landet rundt.

Så er det klart for et nytt studioalbum fra Thomas Dybdahl, innspilt i Henson Recording Studios i Los Angeles i samarbeid med den svært anerkjente produsenten Larry Klein (Joni Mitchell, Shawn Colvin, Herbie Hancock).

Albumet har fått tittelen What´s Left Is Forever og musikalsk peker det mot et vestkystinspiriert og enda mer melodiøst lydbilde enn på sine forrige album og med seg denne gangen har Thomas hatt fantastiske studiomusikere som tidligere har jobbet med blant annet Bob Dylan, Alison Krauss/Robert Plant.

Fredag 26. april serverte Thomas Dybdahl smakebiter fra det nye albumet på en eksklusiv og smått magisk konsert for et femtitalls publikummere på Ulrikens topp, i restauranten Sky:skraperen. Rapportene derfra mer enn antyder at det er god grunn til å glede seg til det nye albumet blir gjort tilgjengelig for publikum.

Første singel fra albumet er Man on a Wire. Se video.
NB: Som en ekstra bonus er det nå klart at fabelaktige Monica Heldal er supportartist for Thomas Dybdahl! Monica Heldal kommer med sitt debutalbum i november, og det er det mange som ser frem tild. Hun gjorde en flott konsert på Bergenfest ifjor og har gradvis bygget seg opp til å bli en av de aller mest imøtesette platedebutantene i 2013.

NB: Dørene åpner kl. 19.00.
Konsertstart kl. 20.00.
Arrangøren tilbyr vergeordning for de under 18 år. Se mer info om det her.

Presse og media må kontakte arrangør Bergen Live for eventuelle intervjuer.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.