Konsert

MELISSA HORN

NB: UTSOLGT. I oktober slipper Melissa Horn sitt fjerde album og reiser på stor Skandinaviaturnè. Hennes gjennombrudd er blant de siste årenes fineste suksesshistorier. Melissa Horn sin lavmælte musikk erobrer stadig flere hjerter.

KONSERTEN ER UTSOLGT.
Siden debuten ”Långa nätter” har stadig flere trykket den unge artistens sanger til sitt hjerte. Lørdag 2. november kommer hun til USF Verftet og den nye konsertsalen med akustikk som passer Melissa Horns musikk perfekt.

Det skjedde i det stille. I utgangspunktet helt uten medieeksponering, strategier og skriverier vokste Melissa Horns tilhengerskare. Ryktet om hennes personlige sanger spredtes fra munn til munn, og snart hadde hun en solid skare med tilhengere som kunne identifisere seg med tekstene på debuten ”Långa nätter” fra 2008.

Oppfølgeren ”Säg ingenting till mig” fra 2009 ble en umiddelbar suksess, og et bevis på hvor etablert Melissa Horn hadde rukket å bli på kort tid. Hennes første møte med norsk publikum fant sted i et fullsatt Parkteateret vinteren 2010, og i august samme år spilte hun og Lars Winnerbäck for ca 6000 frammøtte på Operataket. I Bergen har hun spilt tre utsolgte konserter, først på Bergenfesti  2010. Deretter to kvelder på Ole Bull Scene i oktober 2011 i forbindelse med turnéen i kjølvannet av tredjeutgivelsen av albumet "Innan jag kände dig". Alltid foran et intenst lyttende publikum som kunne relatere seg til hvert ord. Det er nok der nøkkelen til Melissa Horns suksess ligger; evnen til å formulere tanker og følelser i ord like enkle som dagboksnotater, men komplekse nok til å kunne sette fingeren på følelser også publikum kjenner seg igjen i.

Melissa Horn har siden livedebuten komplettert sitt intime og meningsfylte låtmateriale med sjarm og karisma som konsertartist. Melissa Horns gjennombrudd var av lavmælt karakter, men forholdet til lytterne brenner med en glød ingen kan benekte.

Melissa Horn på Spotify
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.