Kunst

Bachelorutstillingen - KHIB kunst

Årets bachelorutstillinger fordeler seg på flere visningssteder. Seks dager - seks steder: Dørene åpnes fredag 10. mai kl. 18.00.

Uttrykksformene er mange når de 70 avgangsstudentene på bachelorstudiene i kunst og design ved KHiB viser eksamensprosjektene sine på bachelorutstillingen 2013. Utstillingen er sammensatt, og studentenes arbeider viser stor åpenhet og kapasitet i utforskingen av problemområder.


Kunststudentene viser eksamensarbeidene sine på fire steder: Bergen kjøtt, USF Verftet, Knipsu og Østre
De viser arbeid innen fotografi, grafikk, keramikk og leire, lyd, maleri og tegning, nye medier, performance, skulptur,tekstil og video. Kritisk tenkning og en konseptuell tilnærming er grunnleggende i bachelorstudiet i kunst. Arbeidene er undersøkende og eksperimentelle og forholder seg til et kunstfelt som er i stadig bevegelse og forandring.

Kunststudenter på USF Verftet, Georgernes Verft 12:
Ingeborg Blom Andersskog, Sofie Knudsen Jansson, Kent Ekeheien Lien, Kamilla Sajetz Mathisen, Iselin Page,
Asa Shimada, Kenneth Stordalen, Hege Cathrine Thoresen.

10. mai kl. 18 - 15. mai kl. 20. Åpningstider: kl. 12-20.
Fredag er det åpent helt til kl. 23.00 på USF.

Andre visningssteder: 
Bergen kjøtt: Skutevikstorget 1
Knipsu: Komediebakken 9
Østre: Østre Skostredet 3
 
Se mer info her.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.