Teater

VTS Teaterskolen: Superflink

Elevene på Vestlandske Teatersenters teaterskole viser mange ulike forestillinger i Studio USF fra 19. til 28. april.

Gruppe 4 presenterer:

SUPERFLINK

Spilles på Studio USF lørdag 27. april kl. 14.00 og 15.30.
Billetter kr 50 kjøpes ved inngangen 15 minutter før forestillingen starter.

Regi og manus: Fredrik Longva

I den lille byen Crazy Town arrangerer borgemester og direktør for foreningen ”Flinke Barn Leker Best” den 51. årlige konkurransen ”Superflink”, der tre deltagere fra hele landet kjemper om å bli verdens flinkeste pike!

Gruppe 4 inviterer til en sprek kåring som bringer ut det verste av de finurlige karakterene vi møter. En Roald Dahl-inspirert fortelling om en motbydelig trang til å være flinke og riktige! Hvorfor kan vi ikke bare leke og klatre i trærne?

Velkommen!

De som er med: Maria Fonn O’Keefe, Ingrid Rio, Sarah Tvedt, Stine Litlekalsøy, Tora Nupen, Marie Glosvik, Wegar Thorvaldsen, Amanda Ansnes Laumann, Markus Hafstad, Fanny Nupen, Celina Husebø, Marie Kloppen Gladyszak, Emily Fonn O’Keefe, Gabriela Diaz Landro, Vilde Chyba Norstad.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.