Utstilling

Substans - masterutstillingen i design KHiB

Sytten designstudenter avslutter sitt masterstudium ved KHiB og avgangsprosjektene vises på USF

Årets masterstudenter setter mangfold på dagsorden på flere måter. Ikke bare fordi prosjektene som vises er svært forskjellige – noe som er verdifullt i seg selv – men også fordi de designer for et mangfold av mennesker. Prosjektene er fremfor alt eksempler på hvordan designtenkning kan skape endring. Som publikum til disse prosjektene blir vi veldig oppmerksom på verdien av at noen, i dette tilfellet de kommende profesjonelle designerne, tenker på nye måter!

Å snu opp-ned på etablerte sannheter er forfriskende og nødvendige bidrag til fornyelse. Å lete etter andre måter å stille spørsmålene på kjennetegner også designperspektivet hos årets masterstudenter.

Brytningstid mellom det nye og gamle er tema i noen av prosjektene, både når det gjelder bygninger, kultur og migrasjon. Noen av studentene er helt klart inspirert av steder og natur, mens andre beveger seg inn på det spennende feltet der begrepene interaksjon, læring, teknologi og identitet flyter over i hverandre, utfordrer vår tilvante tenkning og peker fremover.

I Visningsrommet USF kan alle komme og se de ulike prosjektene som masterstudentene har laget. Det er gratis adgang og det vil alltid være studenter til stede som gjerne tar en prat med interesserte gjester.

Studentene er:
Cathrin Tenfjord Ekornåsvåg, Karoline Løken Helland, Kine Hetland, Veronica Møgster, Mikael Pedersen, Jorunn Rage, Hanne Kari Ravndal, Synnøve Sandøy, Elizareta Sukholovskaia, Daniel N.Turco, Berit Katrine Aasbø.(Spesialisering i møbel- og romdesign/interiørarkitektur)

Nevena Djokic, Knut Harald Longva, Raquel Marques, Ingar Midtbø, Sasa Milic, Kelly Sullan (Spesialisering i visuell kommunikasjon)

Utstillingen i Visningsrommet USF åpnes 19. april kl. 18.00 av Leif Steven Verdu-Isachsen, fagsjef Design i Norsk Form. Siste utstillingsdag er 2. mai.

Åpningstider:
mandag - onsdag kl. 11.00 - 17.00
Torsdag - fredag kl. 11.00 - 20.00
Lørdag - søndag kl. 12.00- 17.00

Les mer om masterstudiet ved kunst- og designhøyskolen i Bergen.
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.