Konsert

NATTJAZZ ÅPNINGSDAG: Dee Dee Bridgewater + Mike Stern + Ole Marius Sandberg + Alfredo Rodriguez Trio + Hullyboo + Espen Eriksen Trio + Electric eye

Fra klassisk jazzdronning til supergitarist til haugesundsk jazzpsykedelia m.m. - få med deg åpningsdagen på årets Nattjazz med Dee Dee Bridgewater, Mike Stern, Ole Marius Sandberg, alfredo Rodriguez Trio, hullyboo, Espen Eriksen trio og Electric eye

Line-up denne dagen:

DEE DEE BRIDGEWATER (US)
21:00 / RØKERIET

MIKE STERN/BILL EVANS m DAVE WECKL (US)
23:00 / RØKERIET

OLE MARIUS SANDBERG (N)
21:30 / SARDINEN

ALFREDO RODRIGUEZ TRIO (CUBA)
23:30 / SARDINEN

HULLYBOO (N)
22:30 / CINEMATEKET

ESPEN ERIKSEN TRIO (N)
22:00 / STUDIO USF

ELECTRIC EYE (N)
24:00 / STUDIO USF

Se her for mer info om artister og billettsalg.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.