Film

EXILES: Gzim Rewind

En film av Knutte Wester, om gutten som reiste fra svensk flyktningemottak til etterkrigstidens Kosovo. Filmopptakene er gjort gjennom åtte år.

Gzim Rewind, 1 time 17 minutter
Tracing a young boy’s path, from his teen years in post-war Kosovo, back to his childhood at a Swedish Refugee camp. Back to a frozen lake and the moment which, once again, ripped his world apart. For eight years, director Knutte Wester has filmed his friend Gzim. In reverse, Wester reveals a story about friendship, loss and the need to fit in.

Mer info her http://gzimrewind.com/

Gratis adgang.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.