Konsert

Seval

Mørk, kryptisk og morosam jazz
FRED LONBERG-HOLM cello
SOFIA JERNBERG vokal
DAVID STACKENÄS akustisk gitar
EMIL STRANDBERG trompet
PATRICK THORMAN bass
 
Seval er eit svensk-amerikansk samarbeid som starta opp i 2008 og spelar musikken til Fred Lonberg-Holm. Ideen er å framføra komposisjonane utan arrangement og såleis forma dei i sanntid under konserten. Lonberg-Holm sjølv er ein viktig person i Chicago sitt musikkliv og er mest kjend for samarbeid med Peter Brötzmann og Ken Vandermark. Godt låtmateriale med framifrå improvisatorar. 

Dørene åpner kl 21.00
Konsertstart kl 22.00


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.