Konsert

MOTORPSYCHO

Denne våren slipper de nok et album med både lynfrekk tittel og særs spennende gjest: Still Life with Eggplant, trøndernes sekstende fullengder, med den svenske supergitaristen Reine Fiske.

Perfect Sounds Forever presenterer:
Motorpsycho og Reine Fiske

Etter mer enn 20 års virksomhet er Motorpsycho mer vitale og kunstnerisk utfordrende enn noen sinne. I fjor ga Motorpsycho oss bakoversveis med konseptalbumet The Death Defying Unicorn, som de også tok til Operaen, laget i tett samarbeid med Ståle Storløkken. Den 12.april slipper de nok et album med både lynfrekk tittel og særs spennende gjest: Still Life with Eggplant, trøndernes sekstende fullengder, har bidrag fra den svenske supergitaristen Reine Fiske (Dungen, The Amazing, Svenska Kaputt) på flere spor. Fiske blir også med Motorpsycho når de inntar nyoppussede Røkeriet 13.april.

Aldersgrense 18 år.

Facebook event.

Arrangør: Perfect Sound Forever, kontakt igsbooking@gmail.com

Henvendelser om presseakkrediteringer skal gjøres til arrangør Pefect Sound Forever.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.