Foredrag

Ole Johannes Øvretveit - Maratonmannen

Ein historie om blod, svette og tårer, og kiloene som rann av

Ole Johannes Øvretveit har dei siste to åra har gått ned 50 kilo og trent seg i form til å springe eit halvmaraton. Dei som veit kven han er, vil antakeleg kjenne han bedre som Maratonmannen, som var tittelen på bloggen han hadde på bt.no i halvanna år om prosjektet. Sjå t.d. her: http://blogg.bt.no/maratonmannen/

Forestillinga "Min kamp" er ei historie om korleis det var.

Øvretveiten er 44 år, forfattar og humorist. Har skrive bøkene ”Mat for ekte mannfolk” og ”Vestlandsk verandafilosofi”. Turnerer for tida med one-man showet ”Min Kamp”, der han m.a. fortel om korleis han i fjor gjekk ned fra 140 til 120 kilo og gjennomførte Gaularfjellsrittet. No har han gått ned 50 kilo sidan han begynte "oppussingsprosjektet". Målet er at i løpet av vinteren skal han gjennomføre eit maraton: 42 km på maks. 6,5 timer
 
"En utrolig historie (...) selvironi i en klasse for seg, (...) ubetalelig.
Jeg vil anbefale forestillingen til Ole Johannes på det varmeste og kan love alle en god latter".
Kirsten Grevskott, BIR
 
"Inspirerende og morsom (...) jordnær og ekte.
Vi vil absolutt anbefale innslaget hans til andre".
Ann-Mari Løberg, BKK
 
Maratonmannen held tre forestillinger på USF: 27. mars + 4. april + 6. april

Billetter i forsalg på Billettservice.no. Bruk lenke til høgre på sida.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.