Film

Film: I don't love yoy, Russland 2012

Viktoria og Artyom er kjærester. Begge er rundt tjue år. Hun har et kamera, og filmer ting de gjør sammen: feirer nyttår, kliner på sofaen, krangler, ser på tv. Så blir hun sammen med Zhenja i stedet.

Ya tebya ne lyublyu. Regi: Aleksandr Rastorguev og , Russland/Estland, 2012. Manus: Susanna Baranzijeva. Foto: Viktoria Sjevtsova. Medv: Viktoria Sjevtsova, Jevgenij Borisov, Artyom Sotnikov m.fl. Russisk tale, engelske undertekster. DCP, farger, 1 time 25 min.

I Don't Love You
Viktoria og Artyom er kjærester. Begge er rundt tjue år. Hun har et kamera, og filmer ting de gjør sammen: feirer nyttår, kliner på sofaen, krangler, ser på tv. Så blir hun sammen med Zhenja i stedet. Hun virker forelska, mens han etter hvert blir mer opptatt av bilen sin og kompisene enn av henne. Er han virkelig den rette?

I Don't Love You er regissørduoen Aleksandr Rastorgujev/Pavel Kostomarovs andre film om ungdom fra Rostov – den første var I Love You fra 2011. Også årets film leker med uttrykk vi kjenner fra sosiale medier: Den likner videobloggen til en vanlig russisk jente, og mange av opptakene er Viktorias egne. Andre er gjort av en tredjeperson. Blandingsforholdet mellom «ekte» og «iscenesatt» er uklart, men I Don't Love You tar oss uansett tett på livet til tre unge voksne, med en nerve og emosjonell intensitet som iblant er helt slående.

TIFF/red.

Billetter
Kr 80 ordinær
Kr 40 medlem
Medlemsskap kr 100

Billetter selges ved inngangen like før visning.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.