Film

Film fra Eurodok: Wrong time, wrong place

Åpningsfilmen på verdens ledende dokufilmfestival IDFA i Amsterdam - fem personlige historier om 22. juli 2011.

Wrong Time Wrong Place. Regi: John Appel, Nederland, 2012. . Diverse tale, engelsk tekst. DCP, farger, 1 t 20 min.

Wrong Time Wrong Place
De personlige historiene til fem mennesker og hvordan livene deres ble forandret for alltid som følge av hendelsene 22. juli 2011. En film om hvordan tilfeldigheter styrer livet, og hvilke dramatiske konsekvenser små, trivielle valg kan få. Harald, som egentlig hadde fri, og som bare stakk innom kontoret i regjeringskvartaler på ettermiddagen fredag 22. juli. Ugandiske Rita, som var gravid og blakk, men som bestemte seg for å reise til Utøya i siste minutt. Håkon, som var på ferga sammen med Breivik, og som siden gjemte seg sammen med Rita i en bås på toalettet. De to venninnene fra Georgia som reiste til Utøya sammen, men kun én av dem kom hjem.

Wrong Time Wrong Place var åpningsfilm på verdens ledende dokumentarfilmfestival, IDFA i Amsterdam i november 2012.

CiO

Billetter
Kr 80 ordinær
Kr 40 medlem
Medlemsskap kr 100

Billetter selges ved inngangen like før visning.


 

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.