Film

Film fra Eurodok: The Imposter

I 1994 forsvinner 13 år gamle Nicholas Barley fra Texas, USA. Tre år senere blir en ung mann funnet I en telefonkiosk i Spania. En doku-thriller

The Imposter. Regi: Bart Layton, Storbritannia, 2012. . Engelsk tale, utekstet. DCP, farger, 1 t 39 min.

The Imposter
Årets avslutningsfilm på Eurodok var en thriller av en historie og en thriller av en dokumentar.

I 1994 forsvinner 13 år gamle Nicholas Barley fra Texas, USA. Tre år senere blir en ung mann funnet I en telefonkiosk i Spania. Han sier han er Nicholas, og forteller at han har blitt kidnappet av amerikanske soldater og vært deres sexslave. Nicholas gjenforenes med familien sin, som ikke riktig kjenner igjen gutten. Blant annet har han en veldig spesiell aksent? Er det virkelig Nicholas, eller er det en som gir seg ut for å være ham?

CiO

Billetter
Kr 80 ordinær
Kr 40 medlem
Medlemsskap kr 100

Billetter selges ved inngangen like før visning.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.