Film

Film fra Eurodok: Sofia's last ambulance

I en by med mer enn to millioner innbyggere er det kun tolv ambulanser i drift, og med slik rovdrift på både personell og kjøretøy er det slett ikke noen selvfølge at alt går på skinner

Poslednata lineika na Sofia. Regi: Ilian Metev, Bulgaria/Tyskland/Kroatia, 2012. . Medv: Krassimir Yordanov, Mila Mikhailova, Plamen Slavkov m.fl. Bulgarsk tale, engelsk tekst. DCP, farger, 1 t 20 min.

Sofia's Last Ambulance
I en by med mer enn to millioner innbyggere er det kun tolv ambulanser i drift, og med slik rovdrift på både personell og kjøretøy er det slett ikke noen selvfølge at alt går på skinner. I en av disse ambulansene finner vi de to kjederøykende legene Krassimir og Mila, som med sort humor konverserer med kolleger og pasienter, mens de på løpende bånd redder liv. Like kynisk skjeller sjåfør Plamen ut sine medtrafikanter, mens han får ambulansen til å fly gjennom rystende dårlig vedlikeholdte gater. Et forbausende rørende portrett av tre hverdagshelter i det moderne Europa…

CiO

Billetter
Kr 80 ordinær
Kr 40 medlem
Medlemsskap kr 100

Billetter selges ved inngangen like før visning.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.