Film

Film fra Eurodok: More than honey

Markus Imhoof kommer fra en lang rekke med birøktere. Som barn elsket han lyden av summende bier. Men nå går det ikke lenger så bra med biene, og Imhoof vil finne ut hvorfor

More Than Honey. Regi: Markus Imhoof, Sveits, Tyskland, Østerrike, 2012. . Tysk og engelsk tale, engelsk tekst. DCP, farger, 1 t 31 min.

More Than Honey
Markus Imhoof kommer fra en lang rekke med birøktere. Som barn elsket han lyden av summende bier. Men nå går det ikke lenger så bra med biene, og Imhoof vil finne ut hvorfor. Han begynner i de sveitsiske alpene, og tar oss med på en reise til fire kontinenter for å se hvordan det står til med verdens biebestand. Resultatet er en nesten oppsiktsvekkende fascinerende og visuelt helt fantastisk dokumentar som med stor sannsynlighet vil gi deg hakeslepp selv om du aldri har brydd deg en millimeter om bier og honning før. Dette er en av disse herlige filmene som fokuserer på det mikroskopiske for å fortelle oss noe om de store linjene i livet.

CiO

Billetter
Kr 80 ordinær
Kr 40 medlem
Medlemsskap kr 100

Billetter selges ved inngangen like før visning.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.