Konsert

Elvis Costello

For første gang i Bergen: Elvis Costello & The Imposters i Røkeriet USF.

Billetter i forsalg på billettservice.no
Kr 535.
Billetter selges også i alle Narvesen, 7 Eleven og postkontor, og hos Apollon platebar i Nygårdsgaten.

Elvis Costello var en av forgrunnsfigurene for New Wave-bølgen som skyllet over Storbritannia og etter hvert resten av verden på slutten av 70-tallet. Debutalbumet ”My Aim Is True” fra 1977 og ”This Years Model" fra 1978 er to definerende album for denne epoken.

Til Bergen og USF Verftet lørdag 3. august kommer han med bandet sitt de siste årene, The Imposters.

Se også arrangør Bergen Live sin nettside.

Dørene åpner kl. 20.
Konsertstart kl. 21.

For presseakkreditering: Kontakt arrangør Bergen Live - ikke USF.
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.