Konsert

Jazzout: Die Hochstapler

Arven frå Ornette Coleman og Anthony Braxton
PIERRE BOREL altsaksofon
LOUIS LAURAIN trompet
ANTONIO BORGHINI bass
HANNES LINGENS trommer

Anthony Braxton og Ornette Coleman revolusjonerte synet på musikk og musikkvitenskap - Die Hochstapler (Svindlarane) tar musikken med seg vidare til eigne stadar. Med utgangspunkt i dei originale komposisjonane utforskar dei låtane med fleksibel tilnærming og ein forfriskande mangel på respekt.

Gratis adgang.

Dørene åpner kl. 20.00
Konsertstart kl. 21.00


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.