Konsert

Bergen Brass Band med Jakob Buchanan og Heyra

Brassmusikk med den danske jazztrompetisten Jacob Buchanan og folkemusikkduoen Heyra.

Bergen Brass band informerer:

Bergen Brass Band inviterer til jazzkonsert med danske trompetist Jakob Buchanan og folkemusikkduoen Heyra. Buchanan fullførte sin musikkutdannelse på Det kongelige Jyske musikkonservatorium i 2001 og har siden det blant annet gitt ut fire CD-er, blitt tildelt Gaffelprisen (2008) og vært nominert til Danish Music Awards (2008). Konserten vil bestå av to avdelinger med Bergen Brass Band og Buchanan. Som vokalist har vi 20 år gamle Eirin Tveito som nå studerer på lærerhøyskolen med musikk, og Trond dale på trommesett, som går utøvende musikk på musikkhøyskolen i Malmö. Heyra er en duo med Hans Christian Dalgaard på gitar og perkusjon, og Sigmund Vik på bass. Hovedsakelig spiller de skandinavisk folkemusikk, og er et fleksibelt band som ofte har mange gjesteartister (tidligere på bla. hardingfele, perkusjon og saksofon). Denne kvelden har de en egen avdeling der de skal opptre med musikk der hardingfele er konvertert over til gitar. En spennende vri på folkemusikken, da gitaren får en type felelyd.

1 avdeling: Bergen Brass Band

2 avdeling: Heyra (med Hans Christian Dalgaard og Sigmund Vik)

3 avdeling: Bergen Brass Band

Billetter kr. 50, selges ved inngangen.

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.