Konsert

Bajazz: 100 land og 100 instrument

Kenneth Ekornes spiller musikk med inspirasjon frå mange land på denne Bajazzkonserten

Når Kenneth Ekornes spiller ser han heile tida for seg forskjellige landskap som han former til lyd og oppleving av rom, klang, rytmer og natur. Mellom anna hentar han inspirasjon – og samlar instrument – frå Brasil, Afrika, India og Noreg, og har dei siste 20 åra spelt i meir enn 50 land. Ver budd på dansing, samspel med publikum og masse energi.

Reserver billetter på kontakt(at)bergenjazzforum.no

Kenneth Ekornes på Youtube

Dørene åpner kl 13.00
Konsertstart kl. 14.00


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.