Manøver

Den månedlige kunst-, kultur-, og mediasesjonen Manøver finner sted på USF denne torsdagen.

Programmet er som alltid variert og interessant, og kvelden toppes med overraskelse fra USF.

Program:
FILMNET: Tar opp kampen med Netflix

Vimond er et kjent navn på den Bergenske mediehimmelen, og står blant annet bak den teknologiske løsningen til nye TV2 Sumo. Sammen med Sixty har de utviklet Filmnet, en online-basert tjeneste som skal ta opp kampen med Netflix. Hør folkene bak fortelle om de vurderingene de har gjort av markedet for bærbar, on-demand underholdning.

UTSNITT: Nyheter fra KHiB

Stockholmsmessen fyller 10 år, og Professor Dave Vikøren (KHiB) forteller hvorfor nettopp denne messen er så viktig for designstudentene. Designere presenterer sine utstilte arbeider – møblene stilles ut «live» på Manøver! NiL er dessuten på plass med en kort presentasjon av sitt virke.

BOREALISFESTIVALEN: Program og smakebit spesial

Festivalsjef Alwynne Pritchard presenterer prosjektet «Notations», som har involvert bl.a. BAS, Avgarde, Ny Musikk og KHiB. I tillegg er vi så heldige å få framføring av et musikalsk stykke fra Avgarde, et prosjekt som tolker grafiske partitur.

FESTSPILLENE: Nye takter

Festspillene rundet 60 år, fikk ny sjef og startet arbeidet med å forme festen framover. Det første som ble gjort var å ta et tydelig grep om kommunikasjonen. Kommunikasjonssjef Silje Gripsrud forteller om tankene bak, og gir noen smakebiter av festspillprogrammet 2013


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.