Konsert

BAJAZZFESTIVAL: UNGDOMSKULEN

Rockarar som ikkje er redde for å dumme seg ut, det er Ungdomskulen det. Trass alt er jo rock litt dumt. Syngje yeah yeah yeah og smørje seg inn med kattesminke. Hallo?
FRODE KVINGE FLATLAND, bass
KRISTIAN STOCKHAUS gitar, vokal
ØYVIND SOLHEIM, trommer
 
Ungdomskulen er eit band som trass ekstrem teknisk finesse ikkje har gløymd å være dumme. Og her meiner vi dumme i ordets aller mest positive forstand. Kva hadde rocken vore viss den ikkje var dum? Å knusa ein gitar, syngje she loves you yeah yeah yeah, eller å smørje på seg kattesminke, kan vel ikkje seiast å vere direkte smart. Men vi likar det.

Ungdomskulen har verken knust gitarar eller sminka seg, men dei kvir seg ikkje for å laga fengande og dansbar musikk for oss.

Velkomen til Bajazzfestival!

Billett som gjeld begge konsertar laurdag: kr 150 (dagspass)
Billett som gled både laurdag og søndag: kr 200 (festivalpass)
Born under 2 år gratis.

Billetter i salg fra 15. februar.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.