Film

AKADEMIET CINEMATEKET: SAMTALE MED MASAHIRO KOBAYASHI

Regissøren Kobayashi besøker Bergen i forbindelse med sin siste film Japan's Tragedy. Samtale med Dick Stegewerns (UiB) i Cinemateket USF.

Masahiro Kobayashi - møt regissøren
!

6. februar får Cinemateket i Bergen besøk av den Japanske outsideren Masahiro Kobayashi, som kommer med sin siste film Japan’s Tragedy. En film som i skrivende stund ennå ikke har hatt sin hjemlige premiere og bare så vidt startet på festivalrunden.

Les mer om Japan's Tragedy.

I den forbindelse setter vi opp ytterligere fem av hans filmer og gir dere muligheten til å bli kjent med en av vår tids virkelige utfordrere av sentimentalitetens hegemoni.

 Regissør Masahiro Kobayashi vil være til stede ved forestillingene onsdag 6. februar.

Klokken 20.00 vil han ha en samtale på scenen med Dick Stegewerns, og publikum vil få muligheten til å stille spørsmål.

Les artikkel om Kobayashi.


Dick Stegewerns er førsteamanuensis ved institutt for kulturstudier og orientalske språk ved Universitetet i Oslo og gjesteforeleser ved Universitetet i Kyoto, Japan. Han har spesialisert seg i den intellektuelle og politiske historien i dagens Japan og i japansk filmhistorie, og han er også delaktig i programmeringen av Rotterdam internasjonale filmfestival og har organisert denne retrospektiven av Masahiro Kobayashi.
red.

Japan's Tragedy får ialt 8 visninger i Cinemateket.
Onsdag 6. februar kl. 21:00.
Torsdag 7. februar kl. 19:00.
Søndag 10. februar kl. 13:00.
Søndag 10. februar kl. 21:00.
Mandag 11. februar kl. 21:00.
Tirsdag 12. februar kl. 19:00.
Tirsdag 12. februar kl. 21:00.

Billetter selges ved inngangen
Kr 80 ordinær
Kr 40 medlemmer
Medlemsskap kr 100.
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.