Konsert

UNCOMMON DEITIES - JAN BANG, SIDSEL ENDRESEN, ERIK HONORE

Eit knippe av våre fremste jazzmusikarar videreutforsker konsertprosjektet Uncommon Deities frå 2011.

SIDSEL ENDRESEN på vokal, JAN BANG og ERIK HONORÉ står for live sampling.

Samarbeidet er i utgangspunktet eit konsertprosjekt og plate frå Punktfestivalen der mellom anna David Sylvian bidrar. I dag eit startpunkt med tekst- og musikkfragment frå plata, men med stor vekt på vidare utforsking.

Sidsel Endresen er som nyfeira sekstiåring meir vital enn nokon gong, og heldt posisjonen som vår fremste vokalkunstnar innanfor improvisert musikk. Herrene Bang og Honoré er, forutan å administrera Punktfestivalen, anerkjende produsentar og musikarar, og har spesielt gjort livesampling til ei kunstart.

Les om albumet i All About Jazz.

Billetter i forsalg, bruk lenke til høgre på sida.

Dørene åpner kl. 21:00.
Konsertstart kl. 22:00

Arrangør er Bergen Jazzforum.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.