Konsert

Kvelertak + Truckfighters + Purified in Blood

Konserttider: Truckfighters kl. 20 / PIB kl. 20.50 / Kvelertak kl. 21.50. Kvelertak med ny plate og turnéstart i Bergen. Kerrang: "... the most exciting new band on the planet”.

Bergen Live presenterer:

Kvelertak er aktuelle med nytt album når de starter Norgesturnéen i Bergen torsdag 4. april. 

Det nye albumet kommer i mars og har fått tittelen “Meir”. Det er deres første utgivelse på Sony Music.

Stavangerbandet opererer innenfor hardcore/metal og fikk sitt gjennombrudd via NRK Urørt i 2009, og vant to Spellemannpriser i kategoriene rock og beste nykommer for det selvtitulerte debutalbumet som kom i 2010. 

Verdens største rockemagasin Kerrang! har slått fast at ”Kvelertak is the most exciting new band on the planet”. 

Etter å ha spilt på stort sett alle rockefestivaler rundt om i Europa de siste årene har Kvelertak virkelig tatt steget opp blant de mer betydningsfulle bandene innenfor den hardere delen av rocken. 

Kvelertak har på kort tid bygget opp en ytterst respektabel fanskare. Denne teller også Dave Grohl, som delte ut gullplate til bandet da de var support for Foo Fighters sommeren 2011.

Ny låt "Meir" på Youtube.

Support: Truckfighters og Purified in Blood

Arrangør Bergen Live nettsider her.

Vergeordning for de under 18 år: kontakt arrangør Bergen Live, mer info her.

Facebook event her.Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.