Konsert

John Scofield med Larry Goldings og Greg Hutchinson

Med egenartet gitarsound og spillestil har Scofield improvisert seg gjennom fire decennier via standardjazz, funky jazzrock og groovy souljazz.

Bergen Jazzforum presenterer JOHN SCOFIELD på scenen i nye Røkeriet USF.

Med sin egenartede gitarsound og spillestil har denne gitaristen improvisert seg gjennom fire decennier via standardjazz, funky jazzrock og groovy souljazz. Han er lett å treffe på i sosialt lag, musikkvennene hans teller folk som Billy Cobham, George Duke, Medeski Martin & Wood, Mavis Staples, Dr. John, Brian Blade, Jack DeJohnette og mange flere.

Scofield har vært på USF tre ganger tidligere, alltid med Bergen Jazzforum og Nattjazz som vertskap. Den stappfulle konserten i Sardinen for 10 år siden da han spilte med sitt Überjamprosjekt er uforglemmelig - ikke en kvadratcentimeter ledig plass og folk svaiet, danset og digget. Vi har all grunn til å tro at stemningen vil groove tilsvarende på konserten i mars, der ingen ringere Larry Goldings er med på orgel og Greg Hutchinson backer på trommer.

Billetter i forsalg på Billettservice.no. Bruk lenken til høyre.

Dørene åpner kl. 21:00.
Konsertstart kl. 22:00.Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.