Konsert

Jazzout: MATS EILERTSEN TRIO

Grenselaus musikk med antusiasme, driv og humor
HARMEN FRAANJE piano
THOMAS STRØNEN trommer
MATS EILERTSEN bass
 
Mats Eilertsen er ein travel mann. Forutan å halda bassplassen hjå Tord Gustavsen har han fleire prosjekt under eige namn. Bandet deler kjærleiken til grenselaus musikk med entusiasme, trøkk og glimt i auga. Det er vanskeleg å setja fingen på kortid komposisjonane blir improvisasjon, men uansett: gnistane fyk når dei kjem i gong, enten det no er lyriske passasjar eller intenst samspel.

Harmen Fraanje er mellom dei fremste pianistane i Nederland og er i ferd med å skapa eit eige namn internasjonalt, medan vår eigen Thomas Strønen har bakgrunn frå mellom anna Humcrush, Food og Maria Kannegaard. 

Mats Eilertsen nettside

Mats Eilertsen på Youtube

GRATIS ADGANG.

Dørene åpner kl. 21:00.
Konsertsart kl. 22:00.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.