Konsert

Formo Tre & Metall

Trippelkonsert: jazzpopimpro og hammondorgeljazz med avstikkere i både primale og mjuke lydskap.

Building Instrument:
Medlemane i Building Instrument er aktive både som utøvarar og komponistar nasjonalt og internasjonalt. Musikken er sjølvkomponert innanfor eit jazz/pop landskap, med strukturerte improvisasjonar og ei leikande haldning til det å musisere.

Formo Tre&Metall + Formo Møster Duo:
Hammondorganist Daniel Formo (Kobert, Solid!) markerer slepp av trippelplate med nytt band, samt duo-konsertar med utvalde gjestar. I Bergen er vi så heldige at den utvalde er Kjetil Møster, stadig elegant vekslande mellom livet som popstjerne i Datarock, og utforskande, nyfiken og nyskapande musikk i sine eigne prosjekt. Med kvartetten Formo Tre & Metall har Formo satt saman eit norsk-svensk topplag basert rundt eit mekanisk, men likevel organisk sound av orgel og vibrafon. Assosiasjonane går til det primale hjå Tom Waits, så vel som den mjuke klangen hjå klassiske jazzplater.

Dørene åpner kl. 21:00.
Konsertstart kl. 22:00

Billetter i forsalg - bruk lenke til høgre på sida.
Billettsalg også ved inngangen.

Arrangør: Bergen Jazzforum

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.