Teater

BIT-Teatergarasjen: Red Herring

En humoristisk forestilling om og med en gal foley-artist, en lydkullissemaker som tar helt av i sitt filmstudio.

BIT-Teatergarasjen presenterer:
Forestillingen Red Herring er på et plan en psykoanalytisk studie av en lydkulissemaker, en foley på fullstendig villspor i sitt filmstudio. Som en mellomting av et radiostykke, en slapstick og en thriller, gjør Red Herring bruk av hverdagslige engstelser i forsøket på å puste nytt liv i forholdet mellom fantasi og virkelighet, lyd og bilde, følelser og tanker. I det som må kunne kalles en duett for utøver og lydspor, kamuflert som en soloforestilling, viser Peeters hvor enorm kraft filmmusikk og andre lydeffekter har som virkemidler for å vekke følelser. Forestillingen er skremmende, morsom, absurd og overraskende, men først og fremst utført med en galant scenisk tilstedeværelse. Diederik Peeters er kjent fra Superamas.

'(…) Pastiches of horror films, absurd stories and thoughts about his intentions with this piece are all intertwined. It's as if six different movies are running at the same time here. It's extremely hilarious, and the execution is tremendously convincing. Yet, it's more than just non-committal slapstick. In its own very funny way 'Red Herring' offers a striking picture of the contemporary confusion that you experience in a world that is persistently bombarding you with stimuli without beginning, end or cohesion' (- Pieter T'Jonck, De Morgen, 15/11/2011).
“An amazing performer! I am sure we will hear a lot more of him soon” – Knack
spinspin.be

'(…) Pastiches of horror films, absurd stories and thoughts about his intentions with this piece are all intertwined. It's as if six different movies are running at the same time here. It's extremely hilarious, and the execution is tremendously convincing. Yet, it's more than just non-committal slapstick. In its own very funny way 'Red Herring' offers a striking picture of the contemporary confusion that you experience in a world that is persistently bombarding you with stimuli without beginning, end or cohesion' (- Pieter T'Jonck, De Morgen, 15/11/2011).

 “An amazing performer! I am sure we will hear a lot more of him soon” – Knack

Dørene åpnes kl 18:00 - uavhentede billetter slippes kl 18:30.
Ledsager full pris.

www.spinspin.be

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.