Konsert

Contemporary

En kveld i samtidsmusikkens tegn der BIT 20 Ensemble er vertskap

Kveldens program:
- Bestillingsverk komponert av Kjetil Møster, fremført av BIT20-ensemblet og KJETIL MØSTER
- MAJA RATKJE solo og med BIT 20
- Jørgen Træen & Frode Kvinge Flatland: "Golvet" live elektronikk
- Lydinstallasjon fra LYDGALLERIET

BIT 20 er ett av Nordens ledende samtidsmusikkensembler og er svært aktive med å bestille og urfremføre nye komposisjoner. Gjennom en stor turnévirksomhet og flere plateinnspillinger gjør BIT20 norsk og nordisk samtidsmusikk kjent i resten av verden. Denne gangen er det vår "egen" saksofonist Kjetil Møster som har komponert et bestillingsverk. Møster er en høyst aktiv og tydelig musiker på jazzscenene rundt om, og går gjerne inn i musikalske samarbeid på tvers av sjangergrenser. Maja Ratkje er en fremtredende vokalist og komponist innen samtidsmusikken og støysjangeren, kjent fra prosjekter som bl.a. Spunk og Poing.
Lydgalleriet vil presentere en lydinstallasjon i Røkeriet parallellt med konserten.

Se artikkel i BT: Tenåringsidol får notesjokk
Foto av Kjetil Møster og Trond Madsen i BIT20 til venstre: Odd E. Nerbø BT.

Mer informasjon om program og billettsalg kommer.

Se også BIT 20 sine nettsider.
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.