Konsert

Bigbang

Bigbang med ny plate og Bergenskonsert. Ryktene forteller at Øystein Greni har nok et mesterverk i ermet. Bandets niende plate skal i følge jungelordet hete "The Oslo Bowl" og vil være å finne i butikkene i løpet av mars.

Bergen Live presenterer:

Første smakebit er singelen "Little Heart Bomb", en tradisjonell, riffbasert rocklåt med fullt trøkk fra  første til siste anslag. En ny livefavoritt! Den nye platen er ellers variert, dynamisk og full av riff, groove, beats, harmonier og haugevis med de små detaljene, som er med på å utgjøre den store forskjellen. Og kanskje dukker Lissie opp...

Forrige album, "Epic Scrap Metal" fikk som vanlig de fleste av landets redaksjoner til å strø om seg med de gjeveste terningkastene, og publikum var selvsagt like umettelige. Med andre ord, det er ingen grunn til å dempe forventningene.

Det som er minst like fint, er at trioen er på vei tilbake til Bergen. BigBang har helt siden gjennombruddet med "Clouds Rolling By" (2000) vært et av landets største rockeband. Mye av grunnen til det kan tilskrives gjengens kvaliteter som konsertartister. En BigBang-opptreden er aldri den samme som den forrige. Den handler om en formidlingsglede og evne som få andre band kan måle muskler med. Resultatet er selvsagt at vi ser dem igjen og igjen.

Klassisk rock blir aldri gammel, det samme kan vi si om landets fremste eksponenter av sjangeren!

Dørene åpner kl. 20:00. Konsertstart ca. kl. 21:00.
Aldersgrense 18 år. For vergeordning under 18 år - kontakt arrangør Bergen Live.

Forsalg Billettservice.no. Bruk lenken til høyre på siden.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.