Konsert

BAJAZZ: ONTZ

Miniorkesteret Ontz lar Beach Boys møte Grandmaster Flash

Denne søndagen er det Ontz, bestående avMai Elise Solberg på vokal og diverse elektronikk + Bjarne Chr. Gustavsen på alskens elektronikk.

Mai Elise sin vokal og hang til tunge trommebeats, kombinert med Bjarne sin fascinasjon for gode hamonier og nesegrus synthbass gjer Ontz til eit særs slagkraftig, leikent, hodenikkframkallende og svingande miniorkester, som lett byr opp til dans. Gøy for liten og stor!

Dørene åpner kl. 13:00.
Konserstart kl. 14:00.

Kr 50. Billetter kjøpes ved inngangen.

Ontz på FB

Ontz på Myspace
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.