Konsert

Eivind Aarset

Norsk jazzgitarist debuterer med solo-album på ECM og det blir sjølvsagt markert med turné. Med seg til USF har han Audun Erlien på bass og to trommiser: Wetle Holte og Erland Dahlen.

Bergen Jazzforum presenterar:
Som ein av Noregs mest etterspurde gitaristar har Eivind Aarset mellom anna jobba med Bill Laswell, Dhafer Youssef og Nils Petter Molvær. Som musikar har han ein unik musikalsk visjon som vert absorbert og reflektert i alt han gjer, enten det er stille og intimt, eller sviande intenst. Debutplata på Jazzland vart omtalt i New York Times som "One of the best post-Miles electric jazz albums," ein kompliment som Aarset seinare har både innfridd og overgått både i studio og på scena.

Med seg i bandet har Eivind AUDUN ERLIEN på bass, og WETLE HOLTE og ERLAND DAHLEN, begge på trommer.

Dørene åpner kl. 21.00. Konsertstart kl. 22.00.

Eivind Aarset på ECM Records (lydspor).

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.