Konsert

COME SHINE

Publikums- og kritikaryndlingane Come Shine er tilbake med same fandenivoldske og virtuose tilnærming til jazzhistoria som før.

Verdas beste coverband er på vegen igjen!
Come Shine består av LIVE MARIA ROGGEN på vokal, ERLEND SKOMSVOLL på flygel, SONDRE MEISFJORD på bass, HÅKON MJÅSET JOHANSEN på trommer og DAVID SOLHEIM som skrur lyd.

Med kløktige arrangement frå tangentmann Skomsvoll, får kjende standardlåter ny drakt og ny vitalitet. Live Maria Roggen har, forutan eigen solokarriere som resulterte i Spellemannspris, opptrådd mellom anna med Trondheim jazzorkester og Trondheim Voices. Meisfjord og Mjåset Johansen held rangen som eit av Noregs tettaste rytmefundament.

Dørene åpner kl. 21.00.
Konsertstart kl. 22.00.

Se innslag i kveldsnytt NRK om Come Shine

Les mer om Come Shine i artikkel i Aftenposten her

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.