Konsert

TURBONEGRO supp. A-LAGET

Turbonegro hevder at “Turbonegro Must be Destroyed” og at ”All My Friends Are Dead”. Vel, dem om det. Turbonegro kan nemlig ikke ødelegges sånn helt uten videre. Myten og musikken er for stor.

Bergen Live presenterer TURBONEGRO på den nye scenen i Røkeriet USF.

Helt siden gjengen tråkket sine ungdomssko på Forsøksgym i Oslo har det vært åpenbart at Turbonegro har hatt mer på tapetet enn tre skitne punkeakkorder. Legendariske konserter og briljant låtskriving i kombinasjon med visjonære ideer og en verdensomspennende armé av Turbojugends har gjort sitt til at Turbonegro i dag er like mye en kult som et regulært rockeband. 

Det betyr selvsagt ikke at musikken er underordnet. Der ”Apocalypse Dudes” sementerte bandet som et grandiost rockeband av internasjonalt format, har årets Tony Sylvester-frontede variant rotet i den mørke punkekjelleren igjen og hentet frem noe av den utemmede og rebelske ånden som preget 1996-klassikeren,  ”Ass Cobra”. 

Bandets nye plate ”Sexual Harrasment” gikk rett inn på første plass på VG-lista tidligere i sommer, og demonstrer med største selvfølgelighet at Turbo fremdeles har energien og visjonen i behold. Noe også sommerens festivaljobber har ettertrykkelig har bevist.

Nå er det på tide å gå innomhus igjen. Det betyr murpuss i håret og svettedråper fra takbjelkene, og for ikke å snakke om et lekkert utvalg av noe av tidenes beste rockelåter.

Support: A-LAGET.

Se også Bergen Live sine nettsider.

Henvendelser om presseakkrediteringer skal til arrangør Bergen Live, ikke til USF.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.