Konsert

CRYSTAL CASTLES

Første konsert ut i nye Røkeriet på USF - Bergen Live presenterer Crystal Castles: Manisk vokal, vill cocktail av heseblesende beats, 8-bit og Atari.

I sommer spilte Crystal Castles en hittil ny og ukjent låt på festivalen Manchester's Parklife. En fanvideo av låten endte som rene farsotten på nettet, og ble raskt plukket opp av alskens musikkpresse. Stereogum syntes det hele hørtes ut som «it belongs at a zombie cathedral rave in the process».

Bygget opp rundt Alice Glass' skrikende og maniske vokal og Ethan Kaths elleville cocktail av heseblesende beats, 8-bit og Atari har du kjernen i Crystal Castles. Det lettere hyperaktive bandet fra Toronto har etter debutklassikeren «Crystal Castles» hatt et godt grep rundt 90-tallets hardcore techno og punk. Og det har aldri skortet på innlevelsesevne og energi fra scenen.

Da bandet gjestet Oslo Live i 2010, slepte Glass seg like mye rundt på scenen på jakt etter en whiskyflaske som hun brukte trommesett og monitorer som klatrestativ. Og med det siste raveaktige videokuttet er referansene til berlinerbandet Atari Teenage Riot så aktuell som aldri før. Ikke så rart kanskje, siden bandets kommende album blir til i - ja, nettopp - Berlin.

Så dropp ritalinen, og la deg henføre av et uberegnelig fyrverkeri av et liveband. Nå Crystal Castles til Bergen og den splitter nye konsertscenen Røkeriet på USF Verftet. Shut up and dance!Crystle Castles "Kerosene" på Youtube.

Dørene åpner: kl 20.00
Start: kl 21.00
Aldersgrense: 18 år

Billetter: kr 300. Forhåndssalg tlf 815 33 133 og de vanlige Billettservice-utsalgsstedene (i Bergen er det blant annet Grieghallens billettkontor, Apollon i Nygårdsgaten, 7-Eleven, Narvesen osv).

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.