Konsert

BERGEN BIG BAND med ARILD ANDERSEN og TOMMY SMITH

Søndagsmatiné med storbandjazz av beste merke med to sterke jazzprofiler i front.

Vestnorsk Jazzsenter presenterer:
Solistene ARILD ANDERSEN (bass) + TOMMY SMITH (saksofon) med BERGEN BIG BAND.

Bergen Big Band inviterer til storslagen storbandinnvielse av den nye konsertsalen med bassist Arild Andersen og den skotske tenorsaksofonisten Tommy Smith som solister, sistnevnte for anledningen også som bandleder.

Konserten vil by på musikk fra utgivelsen ”Celebration” (ECM 2012), som er en storslått musikalsk feiring av det svært velrenommerte plateselskapet ECM - en utgivelse der Arild Andersen fronter nye spesialbestilte storbandarrangementer av kjente låter av Dave Holland, Chick Corea, Jan Garbarek, Trygve Seim og Keith Jarrett.

Tommy Smith bidrar på utgivelsen som solist, arrangør og musikalsk leder av Scottish National Jazz Orchestra.

Bergen Big Band er glade for å kunne presentere denne strålende musikken i samspill med herrene Andersen og Smith, i et splitter nytt Røkeriet!

Billetter kjøpes ved inngangen.

Voksne kr 100.
Studenter og u. 18 år gratis.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.