Film

FILM: MY HUSTLER - regi Andy Warhol 1967

Regi: Andy Warhol og Chuck Wein, USA, 1967. Samme år som James Leo Herlihy skrev "Midnight Cowboy" laget Andy Warhol My Hustler, en film som kan sees som et vannskille i hans filmproduksjon. Enkelte kritikere vil ha det til at grunnen til at filmen skiller seg så markant fra Warhols foregående filmer er at den egentlig var medregissør Chuck Weins film. Men tematikken – voyeuristiske skildringer av homofile menn som blottlegger både hverdagslige problemer og sjelekvaler – er klassisk Warhol.
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.