Dans

Bergen Salsaklubb dansekveld

I 2008 er det over 10 år siden en gjeng entusiaster startet opp et ikke- kommersielt dansemiljø for latin dans. I disse store lokalene på USF er det i høysesongen over 100 dansende. Vi spiller i hovedsak god og dansebar salsa tilpasset alle nivå.(Og litt bachata, merengue og cha cha cha.) Her treffes salsaentusiaster i alle aldre og på alle nivå. Det er god plass enten du vil øve, danse eller være med på rueda.Inngang kun kr 20,- For tiden består driftsgjengen av hyggelige latinos og Norvuegos som heter; Åge, Jarle, Raymi, Christian, Einar og Raul. Salsa dancing every thursday from time 20-23 at USF, Røkeriet USF. Biggest salsa place in Bergen, only nkr 20,- All styles and ages, everybody are welcome!
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.