Utstilling

Random Walk

Billedkunster Torgrim Wahl Sund tar oss inn i et landskap av strek, befolket av ivrig tegnende roboter. Ved hjelp av automatiserte apparater fyller Sund gjennom tre utstillingsuker hele gulvflaten i Visningsrommet USF med tilfeldig strek. Vi får ingen rette linjer, ingen hele sirkler, og ingen matematisk utførte vinkelkontsruksjoner. All strek blir til i møtet mellom gulvflatens nyanser i høyder, overflater og utstrekning og robotenes ulikheter i konstruksjon og batterikapasitet. Naturen har ingen rette linjer. Jorden er en ujevn kuleaktig form med en vinglete og skjelven bane gjennom rommet. I sin dans rundt solen synes hver ny omkrets å være ulik den gamle. Slik vil det også være med Sunds tegneroboter og i mangel av solen som et gravitativt tiltrekningspunkt, får Random Walk en øyensynlig kaotisk og flat struktur. Utstillingen er støttet av Kunsthøgskolen i Bergen (KHIB) og har blitt til med velvillig hjelp fra: Designerne Pär Boström/Johan Wahlgren, Konsulent Roar Sletteland/BEK Forfatter Øyvind Ådland SIB Idrett
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.