Utstilling

Anonymous Paintings from the Archives of Little Switzerland

Velkommen til utstillingsåpning fredag, 6. juni kl 19.00 Fra fredag 6. juni til søndag 29. juni viser Artist in Residence USF Verftet Dan Levenson en installasjon med malerier i Visningsrommet USF. I utstillingsperioden vil galleriet være symbolsk omgjort til Little Switzerland, et galleri som midt på nittitallet viste abeider fra en liten dynamisk gruppe unge malere fra Zürich. Utstillingen inkluderer et veggmaleri som representerer hundrevis av foldere fra galleriets arkiv, et utvalg anonyme malerier som ble funnet etter at galleriet la ned driften i 1999 samt to kataloger med sveitsiske kunsternavn som publikum er velkommen til å bla i. Little Switzerland er en fiksjon og et konseptuelt kunstprosjekt designet for å undersøke konflikten mellom ideen om kunstneren som visjonært individ og måten kunstnere blir formet av forventningene i kunstmarkedet. Dan Levenson bor og arbeider in New York City. mer om Dan Levenson: http://danlevenson.com
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.