Teater

Ung Scenekunst: What is there to know

Immaturus og Bergen kulturskole har samarbeidet om dette prosjektet. Ung Scenekunst er et nydannet teaterforum for unge aktører i alderen 17-26 år. Forestillingen er resultat av et halvt års workshopbasert jobbing. Målsettingen er å utforske de muligheter som ligger i å la ulike kunstformer gjensidig påvirke hverandre gjennom en dynamisk prosess. Uttrykk fra en kunstform bringes inn som inspirasjon for skapende aktivitet innen en annen. Det er lagt vekt på at de unge aktørene selv skal få muligheten til å bringe inn tekster, musikk og andre visuelle elementer som reflekterer sider ved deres egen tilværelse.
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.