Teater

Teater: NATTA LYSER SITT MØRKE

NATTA LYSER SITT MØRKE av Jon Fosse. Originaltittelen på dette skuespillet er Natta syng sine songar. Den unge mannen ligger inne på sofaen og leser. Han har ingen jobb å gå til, han går ikke ut, han har ingen venner. Den unge kvinna er desperat. Hun vil at noe skal skje. Hun vil ut. I Natta lyser sitt mørker møter vi Den unge mannen og Den unge kvinna og deres nyfødte sønn. I løpet av en ettermiddag, kveld og natt følger vi deres desperate forsøk på å nå fram til hverandre. Et nygift par som ikke klarer å hindre at avgrunnen mellom dem bare blir større og større. Regi: Victoria Meirik Dramaturg: Christina Hauge Scenograf: Nelly Blessinga Lysdesign: Ingrid Tønder Kostymedesign: Ane Aasheim Maskedesign: Therese Roald Produsent: Mathis J. Gran Teknisk produsent: Con Mehlum Lys og lydteknikk: Jahn Slåttum Sceneteknikk: Olgeir J. Hartvedt Tegnspråktolker: Vigdis S. Peterson, Anne Stordal, Sølvi Fellus og Guri Mosand Tegnspråklig manus: Irene Greftegreff og Beata Slowikowska Foto: Marius E. Hauge Grafisk: design Nina Lykke Medvirkende: Agata Wisny, Kevin E. Edvardsen, Ronny Patrick Jacobsen, Mira Zuckermann, Olgeir J. Hartvedt Forestillingene er gjort tilgjengelig for hørende som ikke kan tegnspråk
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.